ajanlatkeres-ujratervezes
ajanlatkeres-honlap
honlapkesziteshonlapkeszitesfirkamenu 04

• honlapkészítés • honlap felújítás •
• webáruház készítés •

Joomla honlap készítés • Joomla sablon tervezés • Joomla modul komponens készítés

Önnek egy ideje van már honlapja, "megfelelő" tartalommal is több oldalon keresztül, de a  honlap mégsem növeli a bevételeit és az ügyfelek számát?

Önnek jelenleg hány konkurenciája van jelen a Google első oldalán?
Számolja össze! és mi segítünk, le ne maradjon!

Nem tudja tovább növelni bevételeit? Az elmúlt évekhez képest visszaesést érez éves bevételében? Új ügyfelekre, vásárlókra, fogyasztókra van szüksége?

Egy Joomla honlap is lehet teljesen egyedi, személyre szabott, különleges, mellyel kitűnhet a sablonos tömegből!

 

Honlapfelújítás, honlap újratervezés - honlap átalakítás, teljes megújulás

Mergrendelések túlnyomó része 2011-ben honlapfelújítás és átalakítása volt. Részben azért, mert nem megfelelő honlapkészítő lett választva az új üzleti honlap elkészítésére, így nem az elvárásoknak megfelelően alakultak az eredmények. Részben azért, mert az adott honlapok több mint 4 évvel ezelőtt készültek és az internet adta elvárások, igények, lehetőségek az utóbbi években nagyon sokat változtak és fejlődtek. Ilyen változások például az internethálózatok, a böngészők, a Google kereső rohamos fejlődése, a közösségi oldalak erősödése, a mindennapi életvitelünk alakulása, de ide sorolható még reklámok, marketing, stílus, divat változások... és a lista végtelenségig sorolható.Már ez a kis szerényen felsorolt tényezők is alaposan megváltoztatta az internetezési szokásainkat az elmúlt évekhez képest és ha ezeket a változásokat nem vesszük figyelembe, nem alkalmazzuk időről időre egy cég üzleti honlapján, akkor súlyos károkat okozunk saját vállalkozásunknak, megnehezítjük az életét.

 

Miért van szükség honlap felújításra?

Mert a honlap egy nagyon hasznos eszköz!

Egy cég valós életében is minden "eszközt" időközönként le szoktunk cserélni, nem csupán csak azért mert elhasználódott, hanem mert "fejlődés" változás megy végbe körülöttünk. Megújítjuk, átalakítjuk az üzletünket, a bemutatótermünket, a termékválasztékunkat, stb., mert adott és olykor kényszerű okok miatt szükség van rá. Vásárlóink nem azokat a termékeket keresik, mint évekkel ezelőtt, a konkurenseinknél új termékek jelentek meg, a gyártók terméket fejlesztettek, régi vevőink már kiöregedtek és új vevőcsoportokra van szükségünk, ...

 

Honlapoknál ugyanez a helyzet. Van hogy szükségszerű, van hogy kényszerű okok miatt, de meg kell újítani.

Azok a honlapok, melyek folyamatosan bevételt generálnak és új ügyfeleket szereznek, ugyanazzal a bevált eszközökkel stratégiákkal dolgoznak mint bárki más, de ahhoz, hogy ezek folyamatosan működjenek, legalább 5 évente újra gondolják, tervezik a honlap elrendezését, megjelenését.

 

Egy két kiragadott példa a honlap felújításra

• régebben divat volt a "beléptető oldal" - ezeken a nyitóoldalakon nem volt más elhelyezve, mint pl. logó, animáció, belépés gomb. Hasonlóan divat volt a "csak köszöntő oldal" - ahol előszeretettel és kulturáltan üdvözölték a honlapra látogatókat. Ezek az oldalak ma már nagyon gyengén üzemelnek. Van hogy azonnali oldalbezárás a sorsuk. Sikereket már nem érünk el vele. (Nem mintha régen igen)

Ugyebár nyitóoldalra ma is szüksége van egy honlapnak, de nem mindegy hogyan van kialakítva!

• nem is olyan régen, még divatos volt és minden marketing guru ajánlotta, a felugró ablakokat hírlevélre, reklámokra minden mennyiségben. Mára már ezek annyira ellenszenvet váltanak ki a felhasználókban, hogy szintén azonnali ablakbezárás a honlap sorsa, ahol alkalmazva van.

Ugyebár hírlevél feliratkozásra, reklámokra most is szükség van, de nem mindegy hogyan oldjuk ezt meg, hogy a hatásuk meglegyen és ne ellenszenv legyen az eredmény.

 

... vannak még bőven egyéb ötletek, eszközök melyek évekkel ezelőtt hasznosak és praktikusak voltak, viszont ma már semmi hasznuk, illetve pont hogy károkat okozunk vele üzletünknek, ha továbbra is megtalálható a honlapon, vagy nem úgy van kialakítva, ahogy azt a mai internetes társadalom elfogadja.

 

Szükségszerű ok a honlap felújításra

lehet például, ha a vállalkozás fejlődött - bővült és ezeket az infókat, változásokat az online piacon is ismertetni és követni kell.

 

Kényszerű okok a honlap felújításra

KONKURENS, VERSENYTÁRS MÉRCE

Konkurense időről időre követi a változásokat céges honlapján is és így könnyedén több bevételre, szélesebb ügyfélkörre tesz szert Önnel szemben.

INTERNETEZÉSI TREND
Az utóbbi években teljesen kiforrott internetezési trend, szokások alakultak ki, melynek kényszerű oka, hogy a honlapok készítésénél mindenképpen figyelembe kell venni és alkalmazni az alapvatő felhasználóbarát előírásokat!
Ha ezek az Ön honlapján nincsenek alkalmazva, akkor látogató probléma nélkül bezárja oldalát, mert nem fogja az idejét gondolkodással és keresgéléssel tölteni.
INTERNETEN KERESÜNK MINDEN INFOT

és már nincs különbség. Fiatal - idős egyarátn az internet elé ül információhoz jutni. Ezen ok miatt, például egyáltalán nem mindegy, hogy milyen elgondolás szerint építjük fel a honlap szerkezetét, hogyan töltjük fel információkkal, hiszen már elég széles korkülönbségeknek is meg kell felelni.
FELGYORSULTUNK
Kellően hozzászoktunk, hogy a Google adta lehetőségek miatt minden infót azonnal meg tudunk kapni. Ha rákattintottunk egy honlapra és ott nem talájuk meg a keresett infót, illetve reményt sem látunk rá az első 10 másodpercben, 2-3 kattintással nem jutunk el az infóhoz akkor máris egy másik cég honlapját böngésszük.

HONLAP MEGJELENÉSE, ARCULATA
Részben a fenti okok miatt, részben más média és reklámfelületek folyamatos változása, fejlődése miatt megváltoztak a honlapok megjelenésével, arculatával szemben támasztott elvárásaink is.
Egy honlap, ami 5 évvel ezelőtt modern, tetszetős volt és azonnal bizalmat gerjesztett bennünk, mára már biztosan elavult és nem éri el a kellő hatást, nem lesz maradandó az emlékezetben.

A honlap megjelenésének, elrendezésének időközönkénti változtatása, nem csupán hiúsági kérdés! A különböző médiákból (tv-ből, magazinokból, utcai plakátokról) mindig a legfrissebb jól megtervezett trendi arculatú üzeneteket kapjuk. Így tudat alatt ugyan, de ezt várjuk el az interneten, a honlapok megjelenésénél is.

Jó honlap ismérvei

   

FELHASZNÁLÓBARÁT

könnyen használható és megfelel a webergonómiai irányelveknek

KÖNNYEN MEGTALÁLHATÓ

a keresők találati listájában az elsők között jelenik meg

KREATÍV, EGYEDI ÉS ESZTÉTIKUS

bizalomkeltő és elnyeri a látogatók tetszését

HATÉKONY

teljesíti a vállalat üzleti céljait

NAPRAKÉSZ

folyamatosan frissülő információkat tartalmaz

INTERAKTÍV

kommunikációt tesz lehetővé a honlap és látogatói között: (megrendelőlap, fórum, hírlevél küldés, kérdőívek, szavazás funkció)

GYORSAN TÖLTŐDIK

nem tartalmaz nagyméretű képeket, és animációkat.

2012-ben ez kiemelten fontos tényező, mert a Google méri a honlapok betöltődési idejét és erősen számításba is veszi a találati rangsornál.

TOVÁBBFEJLESZTHETŐ

bármikor kiegészíthető új funkcionális- vagy tartalmi egységekkel

ÖNÁLLÓAN FRISSÍTHETŐ

egyedi tartalomkezelő rendszer (CMS) segítségével a honlapon lévő tartalom szakirányú képzettség nélkül módosítható

BÖNGÉSZŐ-FÜGGETLEN

legelterjedtebb böngészőkben az előzetes terveknek megfelelően fog megjelenni weblapja. (IE, Mozilla, Opera Firefox)

 

Megjelent: 4036 alkalommal

A cikk szerzője

Joomla honlapok - Luft Gábriel

Webhely: www.gfaktor.hu
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Kapcsolodó cikkek

Egyéb hasznos szolgáltatások

Egyedi Joomla sablon készítés, joomla sablon testreszabása

Rendeljen teljesen személyre-vállalkozásra szabott, egyedi az igényeinek megfelelő webgrafikát (honlap arculattervezést) és oldal elrendezést az alapoktól! Egy személyre szabott Joomla sablon készítése összességben sokkal kedvezőbb ár- és időbefektetés, mint egy előre...

Egyedi Joomla modulok, komponensek készítése

Vannak esetek mikor tényleg egyedi kérések kerülnek a megrendelőlapokra a honlap funkióit illetőne. Ebben az esetben két lehetőség is adott. Első lehetőségként átvizsgálásra kerülnek a már meglévő Joomla kiegészítők, hátha...

Joomla 2.5 honlapkészítés és egyedi Joomla honlapok tervezése

Az egyedileg programozott honlapokat csak abban az esetben ajánlom, ha az feltétlenül indokolt és az igények megkövetelik! Minden más esetben szinte mindegyik honlapot Joomla tartalomkezelő rendszerrel készítem. A tartalomkezelő rendszernek...

Honlapkészítés, weboldalak tervezése

Cégének termékeit, szolgáltatásait éppen ebben a pillanatban is valaki(k) keresi(k) a Google keresőben. Van aki talán éppen most meg is találta, csak SAJNOS NEM AZ ÖN CÉGÉNEK HONLAPJÁN. Kicsit túlzott...

Honlap karbantartás - honlap frissítés, folyamatos üzemeltetés

Ma már a Megrendelők alapvető elvárásai között szerepel, hogy ÜZLETI HONLAPJUK SAJÁT KEZŰLEG FRISSÍTHETŐ LEGYEN ÉS KÖNNYEDÉN KARBANTARTHATÓ. Ezért én már csak kizárólag ADMINISZTRÁCIÓS FELÜLETTEL ELLÁTOTT HONLAP- RENDSZEREKBEN GONDOLKODOM ÉS...

Honlapfelújítás, honlap újratervezés - honlap átalakítás, teljes megújulás

Mergrendelések túlnyomó része 2011-ben honlapfelújítás és átalakítás volt. Részben azért, mert nem megfelelő honlapkészítőt választottak az új üzleti honlap elkészítésére, így nem az elvárásoknak megfelelően alakultak az eredmények. Részben azért, mert...

Honlap fordítás, weblap honosítás - 32 nyelven!

Szeretne a tengerentúli piacokon üzletet kötni? Vagy olyan ügyfelei vannak szerte a világban, akikkel szeretne anyanyelvükön kommunikálni?Bővítse ügyfélkörét külföldi partnerekkel és növelje bevételét honlapjának idegen nyelvű lokalizációja révén!

Joomla CMS frissítése, Joomla verzió frissítés

Legfrissebb verzió Joomla 3.0 MEGÉRKEZETT!!! Fontos, sőt kötelező az időközönkénti újabb és újabb verzió frissítések elvégzése Joomla CMS rendszereken! Az újabb verzióra frissítések gyakran biztonsági réseket is javítanak, így védettebbé teszi weboldalát,...

 

honlapokrol-par-mondatban

 

honlapkeszites-arak

 

honlapkeszites-elott

call gfaktor.hu

gfaktor-button-2-2