ajanlatkeres-ujratervezes
ajanlatkeres-honlap
honlapkesziteshonlapkeszitesfirkamenu 04

• honlapkészítés • honlap felújítás •
• webáruház készítés •

Joomla honlap készítés • Joomla sablon tervezés • Joomla modul komponens készítés

Önnek egy ideje van már honlapja, "megfelelő" tartalommal is több oldalon keresztül, de a  honlap mégsem növeli a bevételeit és az ügyfelek számát?

Önnek jelenleg hány konkurenciája van jelen a Google első oldalán?
Számolja össze! és mi segítünk, le ne maradjon!

Nem tudja tovább növelni bevételeit? Az elmúlt évekhez képest visszaesést érez éves bevételében? Új ügyfelekre, vásárlókra, fogyasztókra van szüksége?

Egy Joomla honlap is lehet teljesen egyedi, személyre szabott, különleges, mellyel kitűnhet a sablonos tömegből!

 

Joomla verzió frissítése Joomla 2.5 verzióra

Joomla 1.5 frissítés és Joomla honlap felújítása- [eurolingua.hu]

Joomla 1.5 frissítés és Joomla honlap felújítása- [eurolingua.hu]

Joomla 1.5 frissítése és újratervezése, hozzá tartozó Joomla 2.5 sablon készítése. Szolgáltatások bemutatása.

Joomla CMS frissítése, Joomla verzió frissítés

Fontos, sőt kötelező az időközönkénti újabb és újabb verzió frissítések elvégzése Joomla CMS rendszereken!

Ha nem is a szebb, modernebb megjelenés, illetve kegészítők miatt, de ez a minimum és az első lépés, hogy a Joomla verziók frissítésével - követésével meg tudjuk védeni üzleti honlapunkat, vagy céges webáruházunkat a kívülről jövő rosszindulatú támadásoktól!

 

Az újabb verzióra frissítések gyakran biztonsági réseket is javítanak, így védettebbé teszi weboldalát, adatait az internetes támadások ellen!

 

Miért hasznos, milyen előnyökkel jár Önnek a Joomla verzió frissítés?

  • Probléma nélkül alkalmazni és használni tudja a megjelenő újabb modulokat, komponenseket, beépülőket. (Ha nem tartjuk karban a legjújabb verzóval Joomla honlapunkat, akkor az új kiegészítők már nem lesznek kompatibilisek)
  • Weblapja még jobb megjelenést kap, még fejlettebb keresőbarát technológiával működik és ami szintén nem elhanyagolandó, hogy az újabb verizó frissítésekkel egyre fejlettebb adminisztrációs felület kap, így egyre könnyebb és élvezetesebb a karbantartás és tartalomfrissítés.
  • Egyre több és legfrissebb biztonsági elem védi a weblapot!
  • Külön fejlesztő csoport folyamatosan dolgozik a biztonsági frissítések fejlesztésén.
  • Vizsgálják a programok sebezhetőségét a támadásokkal szemben, és rendszeres biztonsági kiadásokat jelentetnek meg.

 

Lejárt Joomla verziók

A régebbi Joomla 1.0.x verziók támogatása 2009-ben megszűnt! Jelenleg 2012-es évet írunk! Nem készülnek már rá frissítések, nem készülnek hozzá modulok, komponensek, beépülők!

Ma már szintén régi Joomla 1.5 verzió támogatása 2012-ben szintén lejár. Se kiegészítők, se biztonsági frissítések nem készülnek már rá.

Ha Önnek még Joomla 1.0 verziójú honlapja, vagy Joomla 1.5 verziójú honlapja van és változtatni szeretne rajta, vagy fejleszteni, illetve fontos a honlap biztonsága, akkor az első lépés az aktuális legfrissebb Joomla verzió beszerzése.

 

Megjelent: 2919 alkalommal

A cikk szerzője

Joomla honlapok - Luft Gábriel

Webhely: www.gfaktor.hu
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Kapcsolodó cikkek

Egyéb hasznos szolgáltatások

Egyedi Joomla sablon készítés, joomla sablon testreszabása

Rendeljen teljesen személyre-vállalkozásra szabott, egyedi az igényeinek megfelelő webgrafikát (honlap arculattervezést) és oldal elrendezést az alapoktól! Egy személyre szabott Joomla sablon készítése összességben sokkal kedvezőbb ár- és időbefektetés, mint egy előre...

Egyedi Joomla modulok, komponensek készítése

Vannak esetek mikor tényleg egyedi kérések kerülnek a megrendelőlapokra a honlap funkióit illetőne. Ebben az esetben két lehetőség is adott. Első lehetőségként átvizsgálásra kerülnek a már meglévő Joomla kiegészítők, hátha...

Joomla 2.5 honlapkészítés és egyedi Joomla honlapok tervezése

Az egyedileg programozott honlapokat csak abban az esetben ajánlom, ha az feltétlenül indokolt és az igények megkövetelik! Minden más esetben szinte mindegyik honlapot Joomla tartalomkezelő rendszerrel készítem. A tartalomkezelő rendszernek...

Honlapkészítés, weboldalak tervezése

Cégének termékeit, szolgáltatásait éppen ebben a pillanatban is valaki(k) keresi(k) a Google keresőben. Van aki talán éppen most meg is találta, csak SAJNOS NEM AZ ÖN CÉGÉNEK HONLAPJÁN. Kicsit túlzott...

Honlap karbantartás - honlap frissítés, folyamatos üzemeltetés

Ma már a Megrendelők alapvető elvárásai között szerepel, hogy ÜZLETI HONLAPJUK SAJÁT KEZŰLEG FRISSÍTHETŐ LEGYEN ÉS KÖNNYEDÉN KARBANTARTHATÓ. Ezért én már csak kizárólag ADMINISZTRÁCIÓS FELÜLETTEL ELLÁTOTT HONLAP- RENDSZEREKBEN GONDOLKODOM ÉS...

Honlapfelújítás, honlap újratervezés - honlap átalakítás, teljes megújulás

Mergrendelések túlnyomó része 2011-ben honlapfelújítás és átalakítás volt. Részben azért, mert nem megfelelő honlapkészítőt választottak az új üzleti honlap elkészítésére, így nem az elvárásoknak megfelelően alakultak az eredmények. Részben azért, mert...

Honlap fordítás, weblap honosítás - 32 nyelven!

Szeretne a tengerentúli piacokon üzletet kötni? Vagy olyan ügyfelei vannak szerte a világban, akikkel szeretne anyanyelvükön kommunikálni?Bővítse ügyfélkörét külföldi partnerekkel és növelje bevételét honlapjának idegen nyelvű lokalizációja révén!

Joomla CMS frissítése, Joomla verzió frissítés

Legfrissebb verzió Joomla 3.0 MEGÉRKEZETT!!! Fontos, sőt kötelező az időközönkénti újabb és újabb verzió frissítések elvégzése Joomla CMS rendszereken! Az újabb verzióra frissítések gyakran biztonsági réseket is javítanak, így védettebbé teszi weboldalát,...

 

honlapokrol-par-mondatban

 

honlapkeszites-arak

 

honlapkeszites-elott

call gfaktor.hu

gfaktor-button-2-2