ajanlatkeres-ujratervezes
ajanlatkeres-honlap
honlapkesziteshonlapkeszitesfirkamenu 04

• honlapkészítés • honlap felújítás •
• webáruház készítés •

Joomla honlap készítés • Joomla sablon tervezés • Joomla modul komponens készítés

Önnek egy ideje van már honlapja, "megfelelő" tartalommal is több oldalon keresztül, de a  honlap mégsem növeli a bevételeit és az ügyfelek számát?

Önnek jelenleg hány konkurenciája van jelen a Google első oldalán?
Számolja össze! és mi segítünk, le ne maradjon!

Nem tudja tovább növelni bevételeit? Az elmúlt évekhez képest visszaesést érez éves bevételében? Új ügyfelekre, vásárlókra, fogyasztókra van szüksége?

Egy Joomla honlap is lehet teljesen egyedi, személyre szabott, különleges, mellyel kitűnhet a sablonos tömegből!

 

Honlapkészítés, új honlap tervezése

Joomla 2.5 honlapkészítés - [tisztashely.hu]

Joomla 2.5 honlapkészítés - [tisztashely.hu]

Joomla 2.5 honlap és hozzá tartozó Joomla sablon készítése. Szolgáltatások bemutatása.

Joomla 2.5 honlapkészítés és egyedi Joomla honlapok tervezése

Az egyedileg programozott honlapokat csak abban az esetben ajánlom, ha az feltétlenül indokolt és az különleges igények megkövetelik! Minden más esetben szinte mindegyik honlapot Joomla tartalomkezelő rendszerrel készítem egyedi kialakításokkal. A Joomla tartalomkezelő rendszernek köszönhetően a mindennapi frissítés, szerkesztés, karbantartás, saját kezűleg könnyen elvégezhető bármikor és bárhonnan. Nagyon kevés eset van, mikor a Joomla honlap rendszer nem alkalmazható, akár némi átalakítással, vagy további fejlesztésekkel, egyedileg készített kiegészítő komponensekkel és modulokkal.

 

Miért praktikusabb Joomla honlap tartalomkezelő rendszert választani és dolgozni?

Mert az Open Source tartalomkezelő rendszerek mint például Joomla, WordPress, Drupal már teljesen használatra kész rendszerek, melyek az igényeknek megfelelően szabadon továbbfejleszthetőek. A kész rendszernek köszönhetően számos hasznos tulajdonságot már az ingyenes alaprendszer is tartalmaz, melyeket Önnek már megrendelés esetén nem kell külön megfizetni. Ilyen ingyenes tulajdonság például az adminisztrációs felület, mely a teljes honlap rendszerét lefedi. (nem csak csupán egyes kiválasztott oldalakat, vagy menüket, hanem a teljes honlap tartalmát úgymond játszi könnyedséggel kezelhetjük) Nem beszélve a több száz kiegészítő modulokról és komponensekről, melyek már szintén előre elkészítve telepíthetőek az alap tartalomkezelő rendszerekre. (Ezekben az esetekben a fejlesztés díjával szintén nem kell a megrendelés alkalmával számolni! Csak telepítési, beállítási, esetleges testreszabási, illetve ezen kiegészítők honlap arculatához való igazításával járó összegekkel).
Régebben ezen programok, szoftverek külön fejlesztése az alap honlap rendszerrel együtt egy megrendelés kapcsán több százezres olykor milliós összeg volt.

 

Mi a joomla és miért a Joomla honlap?

A 2005-ben indult, számos díjjal jutalmazott projekt egy olyan könnyen áttekinthető rendszer az interneten közzétett cikkek és más jellegű tartalom kezelésére, mellyel – különösebb szakismeret nélkül is – rövid idő alatt professzionális színvonalú szolgáltatásokat nyújtó, dinamikus weblapokat építhetünk – ingyen! Közel 3000 bővítmény (fórumok, képgalériák, címtárak, stb.) lelhető fel hozzá jelenleg, melyekkel kiegészíthetjük szolgáltatásait, és ezek száma a fejlesztő közösség jóvoltából folyamatosan növekszik. Magán vagy céges bemutatkozó honlapok, közösségi portálok készítésére egyaránt alkalmas.

Tehát a Joomla nagyon könnyen kezelhető, biztonságos ingyenes program mely az alap honlapoktól a webáruházakon át, az összetett portálokig teljesen megfelelően használható. Alapból biztosítja a tartalom teljes szerkeszthetőségét, látogatók regisztrációját, zárt oldalak létrehozását, különböző kiegészítőkkel fórumok, blogok, portálok és webáruházak üzemeltetését is lehetővé teszi. Kérésre egyedi fejlesztéssel a webáruház kiegészíthető számlázással, készletkezelő programokkal, banki átutalással, különböző ügyviteli programokkal, így például teljes céges értékesítési folyamatok automatizálhatóak.

 

Milyen honlapok esetében alkalmas a Joomla honlap?

Tömören szólva bármire... de, hogy csak néhány honlap típust említsek:

  • Közösségi portálokhoz
  • Vállalati webhelyekhez és portálokhoz
  • Magazinokhoz és újságokhoz
  • Kisvállalkozások webhelyeihez
  • Webáruházakhoz, termékkatalógusokhoz
  • Magánszemélyek vagy családok honlapjaihoz
  • Nonprofit szervezetek weblapjaihoz
  • Oktatási intézmények és egyházak webhelyeihez
  • Kormányzati, közigazgatási alkalmazásokhoz
  • Vállalati intranetekhez

 

Egyedi Joomla honlapok tervezése

Bár a Joomla rendszerről még oldalakat lehetne írni, de már ebből érezhető, hogy szinte mindenre alkalmas. Viszont vannak esetek mikor tényleg egyedi kérések kerülnek a megrendelőlapokra. Ebben az esetben két lehetőség is adott.

Első lépésként átvizsgálásra kerül a már meglévő Joomla kiegészítők, hátha némi kompromisszummal megoldható egy meglévő komponens vagy modul átalakítása. Ebben az esetben jóval kedvezőbb anyagi és időráfordítással eljutunk a célhoz. Ha ez nem megfelelő, mert meglévő komponensek, modulok közel sem biztosítják az egyedi igényeket, akkor jön a második lépés, az egyedi programozás.

 

Megjelent: 7217 alkalommal

A cikk szerzője

Joomla honlapok - Luft Gábriel

Webhely: www.gfaktor.hu
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Kapcsolodó cikkek

honlapkeszites-arak

Egyéb hasznos szolgáltatások

Egyedi Joomla sablon készítés, joomla sablon testreszabása

Rendeljen teljesen személyre-vállalkozásra szabott, egyedi az igényeinek megfelelő webgrafikát (honlap arculattervezést) és oldal elrendezést az alapoktól! Egy személyre szabott Joomla sablon készítése összességben sokkal kedvezőbb ár- és időbefektetés, mint egy előre...

Egyedi Joomla modulok, komponensek készítése

Vannak esetek mikor tényleg egyedi kérések kerülnek a megrendelőlapokra a honlap funkióit illetőne. Ebben az esetben két lehetőség is adott. Első lehetőségként átvizsgálásra kerülnek a már meglévő Joomla kiegészítők, hátha...

Joomla 2.5 honlapkészítés és egyedi Joomla honlapok tervezése

Az egyedileg programozott honlapokat csak abban az esetben ajánlom, ha az feltétlenül indokolt és az igények megkövetelik! Minden más esetben szinte mindegyik honlapot Joomla tartalomkezelő rendszerrel készítem. A tartalomkezelő rendszernek...

Honlapkészítés, weboldalak tervezése

Cégének termékeit, szolgáltatásait éppen ebben a pillanatban is valaki(k) keresi(k) a Google keresőben. Van aki talán éppen most meg is találta, csak SAJNOS NEM AZ ÖN CÉGÉNEK HONLAPJÁN. Kicsit túlzott...

Honlap karbantartás - honlap frissítés, folyamatos üzemeltetés

Ma már a Megrendelők alapvető elvárásai között szerepel, hogy ÜZLETI HONLAPJUK SAJÁT KEZŰLEG FRISSÍTHETŐ LEGYEN ÉS KÖNNYEDÉN KARBANTARTHATÓ. Ezért én már csak kizárólag ADMINISZTRÁCIÓS FELÜLETTEL ELLÁTOTT HONLAP- RENDSZEREKBEN GONDOLKODOM ÉS...

Honlapfelújítás, honlap újratervezés - honlap átalakítás, teljes megújulás

Mergrendelések túlnyomó része 2011-ben honlapfelújítás és átalakítás volt. Részben azért, mert nem megfelelő honlapkészítőt választottak az új üzleti honlap elkészítésére, így nem az elvárásoknak megfelelően alakultak az eredmények. Részben azért, mert...

Honlap fordítás, weblap honosítás - 32 nyelven!

Szeretne a tengerentúli piacokon üzletet kötni? Vagy olyan ügyfelei vannak szerte a világban, akikkel szeretne anyanyelvükön kommunikálni?Bővítse ügyfélkörét külföldi partnerekkel és növelje bevételét honlapjának idegen nyelvű lokalizációja révén!

Joomla CMS frissítése, Joomla verzió frissítés

Legfrissebb verzió Joomla 3.0 MEGÉRKEZETT!!! Fontos, sőt kötelező az időközönkénti újabb és újabb verzió frissítések elvégzése Joomla CMS rendszereken! Az újabb verzióra frissítések gyakran biztonsági réseket is javítanak, így védettebbé teszi weboldalát,...

 

honlapokrol-par-mondatban

 

honlapkeszites-arak

 

honlapkeszites-elott

call gfaktor.hu

gfaktor-button-2-2