ajanlatkeres-ujratervezes
ajanlatkeres-honlap
honlapkesziteshonlapkeszitesfirkamenu 04

• honlapkészítés • honlap felújítás •
• webáruház készítés •

Joomla honlap készítés • Joomla sablon tervezés • Joomla modul komponens készítés

Önnek egy ideje van már honlapja, "megfelelő" tartalommal is több oldalon keresztül, de a  honlap mégsem növeli a bevételeit és az ügyfelek számát?

Önnek jelenleg hány konkurenciája van jelen a Google első oldalán?
Számolja össze! és mi segítünk, le ne maradjon!

Nem tudja tovább növelni bevételeit? Az elmúlt évekhez képest visszaesést érez éves bevételében? Új ügyfelekre, vásárlókra, fogyasztókra van szüksége?

Egy Joomla honlap is lehet teljesen egyedi, személyre szabott, különleges, mellyel kitűnhet a sablonos tömegből!

 

Joomla sablon tervezés, Joomla sablon testreszabása

Egyedi Joomla sablon készítés, honlap arculattervezés - [vision-yacht]

Egyedi Joomla sablon készítés, honlap arculattervezés - [vision-yacht]

Joomla sablon készítése, webgrafika tervezés, honlap arculatának kialakítása

Tudjon meg többet

Egyedi Joomla sablon készítés, joomla sablon testreszabása

Vállalom már letöltött Joomla sablon testreszabását, de legfőképpen teljesen egyedi Joomla sablon készítését, illetve személyre szabott, cégének már meglévő arculatához illeszkedő Joomla 1.5, 1.6, 1.7, 2.5 sablon tervezését és telepítését.
Valamint vállalom külsős grafikus által elkészített grafikai tervek szerinti Joomla sablonok készítését is.

 

Letölthető Joomla sablonok pro és kontra

Az egyik legegyszerűbb megoldás a Joomla alap sablon alkalmazása. Nem rossz és talán még kellő megjelenést is biztosíthat (kérdés milyenek az igényeink, illetve a vállalkozás mit igényel, mennyire vesszük komolyan, ...). Hasonló a helyzet a másik legegyszerűbb megoldással, ha ingyenes vagy pár dolláros, eurós sablont töltünk le. (bár ez esetben nem árt alaposan válogatni, megbízható letöltőoldalakat találni)

Két dolog azonban hiányozni fog, az egyediség és a keresőoptimalizált, keresőbarát szerkezet! (ne feledjük, mind a két hiányzó tényező hatással van a cég bevételére, új ügyfelek szerzésére) Hiányukban a céges honlap semmit nem ér!

 

Letölthető Joomla sablonok Keresőoptimalizált - keresőbarát szerkezete

Akár az ingyenes, vagy olcsó, vagy drága előre elkészített tömeg sablonról van szó (melyeket bárki letölthet egyszerűen a internetről) egyik sem keresőbarát! Még azokra sem jellemző a keresőoptimalizálás alapvető és legfontosabb szabályai, melyek külön "keresőbarát" sablonként vannak feltüntetve. Ez van. Le kell nyelni.

Bár azért érthető. A grafikai tervezés is, a sablontervezés is külön szolgáltatás, nem beszélve a keresőoptimalizálásról. Azért az túl szép álom, ha egy olcsó előre elkészített tömeg sablonnal a céges honlap egyszerre megnyerő egyedi megjelenésű lenne és folyamatosan a Google első oldalán szerepelne. :)

Egy honlap Google keresőben elért helyezéséért alapvetően a honlap sablonja felelős! Tehát egy (template) sablon esetében nem csak a honlap megjelenéséről, honlap arculatáról van szó. A (template) sablon szerkezetétől függ az is, hogy a jövőben milyen sikerrel lesz megtalálható az interneten. Ezért egyáltalán nem elhanyagolandó tényező, hogy a megbízott tervező a honlap sablon szerkezetét hogyan készíti el, hogyan alkalmazza a keresőoptimalizálás onPage faktor szabályait.

 

Letölthető Joomla sablonok Egyedi, személyre szabott honlaparculata

Nincs egyediség, hiszen a sikeresebb sablonokat több százan vagy ezren is megvásárolják, így elég nagy esély van arra, hogy a cég honlapjára megszólalásig hasonló honlapokkal találkoznak a látogatók. Többet ér egy vállalkozás élete, mint hogy ilyen bakit elkövessünk...
Hiányozni fognak azok a arculati elemek, színek, motívumok, egyéb megkülönböztető jegyek melyek a vállalkozását jellemzik és megkülönböztetik, melyekről első pillantásra felismerhető lesz az Ön cége, tevékenysége, szolgáltatása. Illetve amivel elérjük a bizalomkeltést első látásra.

 

ESETLEGES MEGOLDÁSOK

• Persze az olcsó letölthető sablonok megvásárolhatóak kizárolagosággal is és akkor így már más cég nem tudja megvenni többet, ebben az esetben csak az Öné, de számolni kell általában több száz néha ezer dollárral, vagy euróval és bizonyos korlátokkal a jövőbeni átalakítások esetén. Plusz a megfelelően keresőoptimalizált szerkezet hiánya.

• Esetleg az olcsó sablonból készíthet egyedinek tűnő sablont (hasonlóságok megmaradnak), mint például kicserélve a logót, fejléc képet, egyéb elemeket, de a sablon elrendezése, modulpozícikók, modul sítlusok akkor sem biztos, hogy az Önnek megfelelő lesz a jövőben, mikor valami új dolgot talál ki, vagy bővíteni szeretne és ugye egy vállalkozás életében ez elég sűrűn előfordul, hisz ötletelni, bővíteni kell a sikeres működésért, versenyben maradásért. (Ha ezt a sablont valaki több száz euróért vásárolta meg a kizárolagosság miatt, akkor a helyzet elég bosszantó tud lenni.)

• A már megvásárolt sablonnal felkeres egy honlapkészítő céget és megrendeli a sablon átalakítása, újratervezési szolgáltatást.

ESETLEGES PROBLÉMÁK

Nem elhanyagolandó probléma az sem, hogy miután fel lett telepítve az olcsó sablon, vagy a drágább sablon attól még a cég honlapja egyáltalán nem úgy fog kinézni, mint ahogy azt a demooldalon látta. Legtöbbször csak a háttér, a főnavigáció, esetleg a fejléc ami közel azonos a mintában látottakkal, de a többi meg sem közelíti.

Optimális esetben csak a sablon számtalan beállítási lehetőségeit kell kiismerni, de legtöbbszőr további modulokat, komponenseket kell letölteni, majd feltelepíteni és beállítani ahhoz, hogy a demooldalon bemutatott honlapot kapjuk.

Ez a művelet tapasztalattal rendelkezve is néhány napot vehet igénybe. Ha ezeket a felületeket most látjuk előszőr, akkor a néhány nap többszöröse is rámehet. Rossz beállítás esetén ütközések lehetnek, elcsúsznak, vagy nem jelennek meg oldalak és minden kezdődhet előlről...

Általában ritka az a helyzet, mikor napokra kiléphetünk a vállalkozás, cég életéből csak azért, hogy a honlap megjelenésével külön bíbelődjünk, tudva, vagy esetleg még nem is ismerve azt a tényt, hogy se a honlap szerkezete, se a tartalom nem megfelelő a sikeres internetes működésre!

 

Mi a megoldás?

Ha személyes honlapról, hobbi honlapról van szó, akkor a fenti információk kompromisszumként teljesen elfogadhatóak.

Ha egy vállalkozás, cég honlapjáról van szó, tehát üzleti honlapról, akkor még véletlenül sem! Egy üzleti honlaponak tényleg érdemes egyedinek lenni és a sablonnak keresőoptimalizált szerkezettel rendelkeznie, különben szó szerint tudotosan okozunk kárt saját vállalkozásunknak. Az egyediség nem egyenlő a drágasággal!

 

Rendeljen teljesen egyedi, az Ön igényeinek megfelelő grafikát és oldal elrendezést az alapoktól! Összességben sokkal kedvezőbb ár- és időbefektetés, mint egy előre elkészített tömeg sablon letöltése és úgymond babrálása. A jövőben sokkal rugalmasabb lehetőségek a változtatásokra és bővítésre!

 


Vállalom már letöltött sablonok testreszabását, illetve teljesen egyedi, személyre szabott, cégének már meglévő arculatához illeszkedő Joomla 1.5, 1.6, 1.7, 2.5 sablonok készítését és telepítését.

 

Nekem is egyedi igényeimnek megfelelő Joomla sablonra van szükségem

 

Megjelent: 13695 alkalommal

A cikk szerzője

Joomla honlapok - Luft Gábriel

Webhely: www.gfaktor.hu
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Kapcsolodó cikkek

honlapkeszites-arak

Egyéb hasznos szolgáltatások

Egyedi Joomla sablon készítés, joomla sablon testreszabása

Rendeljen teljesen személyre-vállalkozásra szabott, egyedi az igényeinek megfelelő webgrafikát (honlap arculattervezést) és oldal elrendezést az alapoktól! Egy személyre szabott Joomla sablon készítése összességben sokkal kedvezőbb ár- és időbefektetés, mint egy előre...

Egyedi Joomla modulok, komponensek készítése

Vannak esetek mikor tényleg egyedi kérések kerülnek a megrendelőlapokra a honlap funkióit illetőne. Ebben az esetben két lehetőség is adott. Első lehetőségként átvizsgálásra kerülnek a már meglévő Joomla kiegészítők, hátha...

Joomla 2.5 honlapkészítés és egyedi Joomla honlapok tervezése

Az egyedileg programozott honlapokat csak abban az esetben ajánlom, ha az feltétlenül indokolt és az igények megkövetelik! Minden más esetben szinte mindegyik honlapot Joomla tartalomkezelő rendszerrel készítem. A tartalomkezelő rendszernek...

Honlapkészítés, weboldalak tervezése

Cégének termékeit, szolgáltatásait éppen ebben a pillanatban is valaki(k) keresi(k) a Google keresőben. Van aki talán éppen most meg is találta, csak SAJNOS NEM AZ ÖN CÉGÉNEK HONLAPJÁN. Kicsit túlzott...

Honlapfelújítás, honlap újratervezés - honlap átalakítás, teljes megújulás

Mergrendelések túlnyomó része 2011-ben honlapfelújítás és átalakítás volt. Részben azért, mert nem megfelelő honlapkészítőt választottak az új üzleti honlap elkészítésére, így nem az elvárásoknak megfelelően alakultak az eredmények. Részben azért, mert...

Honlap karbantartás - honlap frissítés, folyamatos üzemeltetés

Ma már a Megrendelők alapvető elvárásai között szerepel, hogy ÜZLETI HONLAPJUK SAJÁT KEZŰLEG FRISSÍTHETŐ LEGYEN ÉS KÖNNYEDÉN KARBANTARTHATÓ. Ezért én már csak kizárólag ADMINISZTRÁCIÓS FELÜLETTEL ELLÁTOTT HONLAP- RENDSZEREKBEN GONDOLKODOM ÉS...

Honlap fordítás, weblap honosítás - 32 nyelven!

Szeretne a tengerentúli piacokon üzletet kötni? Vagy olyan ügyfelei vannak szerte a világban, akikkel szeretne anyanyelvükön kommunikálni?Bővítse ügyfélkörét külföldi partnerekkel és növelje bevételét honlapjának idegen nyelvű lokalizációja révén!

Joomla CMS frissítése, Joomla verzió frissítés

Legfrissebb verzió Joomla 3.0 MEGÉRKEZETT!!! Fontos, sőt kötelező az időközönkénti újabb és újabb verzió frissítések elvégzése Joomla CMS rendszereken! Az újabb verzióra frissítések gyakran biztonsági réseket is javítanak, így védettebbé teszi weboldalát,...

 

honlapokrol-par-mondatban

 

honlapkeszites-arak

 

honlapkeszites-elott

call gfaktor.hu

gfaktor-button-2-2