ajanlatkeres-ujratervezes
ajanlatkeres-honlap
honlapkesziteshonlapkeszitesfirkamenu 04

• honlapkészítés • honlap felújítás •
• webáruház készítés •

Joomla honlap készítés • Joomla sablon tervezés • Joomla modul komponens készítés

Önnek egy ideje van már honlapja, "megfelelő" tartalommal is több oldalon keresztül, de a  honlap mégsem növeli a bevételeit és az ügyfelek számát?

Önnek jelenleg hány konkurenciája van jelen a Google első oldalán?
Számolja össze! és mi segítünk, le ne maradjon!

Nem tudja tovább növelni bevételeit? Az elmúlt évekhez képest visszaesést érez éves bevételében? Új ügyfelekre, vásárlókra, fogyasztókra van szüksége?

Egy Joomla honlap is lehet teljesen egyedi, személyre szabott, különleges, mellyel kitűnhet a sablonos tömegből!

 

Honlapkészítés, weboldalak tervezése

Számos reklám - marketing megoldásokkal, eszközökkel képesek lehetünk bevételeinket növelni, biztosítani. Ezen számos megoldások közül ma már az egyik legoptimálisabb és legkézenfekvőbb megoldás az interneten való megjelenés.
Mára már az internet a legfontosabb médiummá fejlődött, és ez a fejlődés még koránt sem lankad! Így az interneten való megjelenés mindenki számára különös fontossággal bír.
Kiemelt szempont a többi reklámozási megoldásokhoz képest nem csak az, hogy 24 órán keresztül biztosítja a jelenlétet és elérhetőséget, de a legreálisabb költségek, befektetések ellenében teszi lehetővé ezt számunkra.
Ezért fontos, hogy egy jól megtervezett, kialakított ügyfélteremtő weboldal bevétel növekedést eredményez a napjainkban kiélezett kereskedelmi versenyben

Cégének termékeit, szolgáltatásait éppen ebben a pillanatban is valaki(k) keresi(k) a Google keresőben. Van aki talán éppen most meg is találta, csak SAJNOS NEM AZ ÖN CÉGÉNEK HONLAPJÁN. Kicsit túlzott állítás lehet, hogy akár percenként ügyfelet, bevételt enged át konkurenseinek, de napi - heti szinten 100%! Egyre többen az interneten keresnek termékeket, szolgáltatásokat és már nem csak a fiatalok!...

 

Elsődleges szempontok
melyeket mindenképpen figyelembe veszem a honlap tervezésénél

Ha a következő szempontoknak nem felel meg egy honlap, illetve akár csak egy is hiányzik, akkor az a honlap nem lesz megfelelő eszköze a vállalkozásnak, nem üzemel megfelelően, nem hoz annyi bevételt amennyire optimális esetben képes lenne.

 

01MINŐSÉGI MEGJELENÉS.
A kereskedelemben mindenki hasonló megoldásokkal, eszközökkel próbál kommunikálni. Próbálja eladni szolgáltatásait, próbálja értékesíteni termékeit kisebb, nagyobb sikerekkel. Ezért fontos, hogy megnyerő és megjegyezhető megjelenésünk legyen! Ezért fontos, hogy már az elején mikor még ismeretlenek vagyunk a leendő ügyfeleink szemében, bizalmat keltsünk bennük!

  • Fontos, mert ha azokat a termékeket, azokat a szolgáltatásokat mások is forgalmazzák, akkor már első látásra "ki kell tűnni a tömegből", hogy további lehetőségeink legyenek...
  • Fontos, mert az a bizonyos első benyomás az interneten megismételhetetlen!Továbbá a mai aktív netes társadalom figyel és érzékeny a honlapok kinézetére is.

02FELHASZNÁLÓBARÁT FELÉPÍTÉS.
Senki nem szeret keresgélni egy honlapon egy adott szolgáltatást vagy terméket. Legfőképpen az alapvető navigációs lehetőségeket. Ha a látogató nem találja meg rövid időn belül két-három kattintás alatt a várt információkat, vagy akár a nyitóoldalra, vagy kapcsolat oldalra nem tud gondolkodás nélkül eljutni, akkor bezárja a honlapot és máris egy versenytársunk, konkurensünk honlapját böngészi.

03EGYÉRTELMŰ ÉS INFORMATÍV OPTIMALIZÁLT TARTALOM.
A megfelelő tartalom két szempontból is kiemelten fontos!
Elsősorban: azért jön egy látogató a honlapunkra, hogy információkat találjon a keresett termékről, vagy megoldást a keresett problémára. Ha megtalálta amit keresett és még további plusz hasznos információkat is talál és láthatóan ezek a hírek, információk folyamatosan frissülnek is, akkor nagy valószínűséggel azt meg is fogja vásárolni, rendelni, visszatérni.
Másodsorban: a keresők a jól megírt, tervezett tartalomnak köszönhetően osztályozzák - sorolják be megfelelő pozícióba a honlapokat.

A régebben hasznos elemként alkalmazott <meta> elemek, mint például "kulcsszavak" szorgalmas kitöltése és az oldalra releváns szavak felhalmozása már nem számít semmit, nem ajánlott, sőt károkat okozhat. A SZÖVEGES RELEVÁNS TARTALOM MINDENEKFELETT!

04KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG, KARBANTARTHATÓSÁG
A honlap könnyű karbantarthatósága - frissítése a honlap tulajdonosának fontos. Ezért a honlapokat úgy készítem, hogy Ön mindenféle programozó tudás nélkül, haladó Word szövegszerkesztő ismerettel akár napi rendszerességgel egyszerűen változtathassa az oldalak tartalmát, akár több nyelven is.
A honlapok időközönkénti frissítése - új tartalom, cikk létrehozása nem csak a látogatók szempontjából hasznos, hanem a keresők is pozitívan értékelik az alkalmanként karbantartott honlapokat.

A keresőkben a hosszabb ideig nem frissített honlapok háttérbe szorulnak a folyamatosan karbantartott, frissített honlapokkal szemben.
Próbáljunk időközönként új híreket, információkat írni termékeinkről, szolgáltatásainkról

 

Jó honlap ismérvei

 

   

FELHASZNÁLÓBARÁT

könnyen használható és megfelel a webergonómiai irányelveknek

KÖNNYEN MEGTALÁLHATÓ

a keresők találati listájában az elsők között jelenik meg

KREATÍV, EGYEDI ÉS ESZTÉTIKUS

bizalomkeltő és elnyeri a látogatók tetszését

HATÉKONY

teljesíti a vállalat üzleti céljait

NAPRAKÉSZ

folyamatosan frissülő információkat tartalmaz

INTERAKTÍV

kommunikációt tesz lehetővé a honlap és látogatói között: (megrendelőlap, fórum, hírlevél küldés, kérdőívek, szavazás funkció)

GYORSAN TÖLTŐDIK

nem tartalmaz nagyméretű képeket, és animációkat.

2012-ben ez kiemelten fontos tényező, mert a Google méri a honlapok betöltődési idejét és erősen számításba is veszi a találati rangsornál.

TOVÁBBFEJLESZTHETŐ

bármikor kiegészíthető új funkcionális- vagy tartalmi egységekkel

ÖNÁLLÓAN FRISSÍTHETŐ

egyedi tartalomkezelő rendszer (CMS) segítségével a honlapon lévő tartalom szakirányú képzettség nélkül módosítható

BÖNGÉSZŐ-FÜGGETLEN

legelterjedtebb böngészőkben az előzetes terveknek megfelelően fog megjelenni weblapja. (IE, Mozilla, Opera Firefox)

 

Megjelent: 5524 alkalommal

A cikk szerzője

Joomla honlapok - Luft Gábriel

Webhely: www.gfaktor.hu
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Kapcsolodó cikkek

Egyéb hasznos szolgáltatások

Egyedi Joomla sablon készítés, joomla sablon testreszabása

Rendeljen teljesen személyre-vállalkozásra szabott, egyedi az igényeinek megfelelő webgrafikát (honlap arculattervezést) és oldal elrendezést az alapoktól! Egy személyre szabott Joomla sablon készítése összességben sokkal kedvezőbb ár- és időbefektetés, mint egy előre...

Egyedi Joomla modulok, komponensek készítése

Vannak esetek mikor tényleg egyedi kérések kerülnek a megrendelőlapokra a honlap funkióit illetőne. Ebben az esetben két lehetőség is adott. Első lehetőségként átvizsgálásra kerülnek a már meglévő Joomla kiegészítők, hátha...

Joomla 2.5 honlapkészítés és egyedi Joomla honlapok tervezése

Az egyedileg programozott honlapokat csak abban az esetben ajánlom, ha az feltétlenül indokolt és az igények megkövetelik! Minden más esetben szinte mindegyik honlapot Joomla tartalomkezelő rendszerrel készítem. A tartalomkezelő rendszernek...

Honlapkészítés, weboldalak tervezése

Cégének termékeit, szolgáltatásait éppen ebben a pillanatban is valaki(k) keresi(k) a Google keresőben. Van aki talán éppen most meg is találta, csak SAJNOS NEM AZ ÖN CÉGÉNEK HONLAPJÁN. Kicsit túlzott...

Honlap karbantartás - honlap frissítés, folyamatos üzemeltetés

Ma már a Megrendelők alapvető elvárásai között szerepel, hogy ÜZLETI HONLAPJUK SAJÁT KEZŰLEG FRISSÍTHETŐ LEGYEN ÉS KÖNNYEDÉN KARBANTARTHATÓ. Ezért én már csak kizárólag ADMINISZTRÁCIÓS FELÜLETTEL ELLÁTOTT HONLAP- RENDSZEREKBEN GONDOLKODOM ÉS...

Honlapfelújítás, honlap újratervezés - honlap átalakítás, teljes megújulás

Mergrendelések túlnyomó része 2011-ben honlapfelújítás és átalakítás volt. Részben azért, mert nem megfelelő honlapkészítőt választottak az új üzleti honlap elkészítésére, így nem az elvárásoknak megfelelően alakultak az eredmények. Részben azért, mert...

Honlap fordítás, weblap honosítás - 32 nyelven!

Szeretne a tengerentúli piacokon üzletet kötni? Vagy olyan ügyfelei vannak szerte a világban, akikkel szeretne anyanyelvükön kommunikálni?Bővítse ügyfélkörét külföldi partnerekkel és növelje bevételét honlapjának idegen nyelvű lokalizációja révén!

Joomla CMS frissítése, Joomla verzió frissítés

Legfrissebb verzió Joomla 3.0 MEGÉRKEZETT!!! Fontos, sőt kötelező az időközönkénti újabb és újabb verzió frissítések elvégzése Joomla CMS rendszereken! Az újabb verzióra frissítések gyakran biztonsági réseket is javítanak, így védettebbé teszi weboldalát,...

 

honlapokrol-par-mondatban

 

honlapkeszites-arak

 

honlapkeszites-elott

call gfaktor.hu

gfaktor-button-2-2