ajanlatkeres-ujratervezes
ajanlatkeres-honlap
honlapkesziteshonlapkeszitesfirkamenu 04

• honlapkészítés • honlap felújítás •
• webáruház készítés •

Joomla honlap készítés • Joomla sablon tervezés • Joomla modul komponens készítés

Önnek egy ideje van már honlapja, "megfelelő" tartalommal is több oldalon keresztül, de a  honlap mégsem növeli a bevételeit és az ügyfelek számát?

Önnek jelenleg hány konkurenciája van jelen a Google első oldalán?
Számolja össze! és mi segítünk, le ne maradjon!

Nem tudja tovább növelni bevételeit? Az elmúlt évekhez képest visszaesést érez éves bevételében? Új ügyfelekre, vásárlókra, fogyasztókra van szüksége?

Egy Joomla honlap is lehet teljesen egyedi, személyre szabott, különleges, mellyel kitűnhet a sablonos tömegből!

 

Webgrafika készítés, honlap arculattervezés

Meglévő honlapok grafikájának teljes, vagy részleges átalakítása, újratervezése. Egyedi igényeknek megfelelően, meglévő vagy új arculat webesítésével új webgrafika terv, illetve Joomla sablon készítése, tervezése.

 

Egy honlap készítésénél nyújtott megoldások közül, a webgrafika készítése - honlap arculatterv kialakítás - ami a legjobban a szívemhez nőtt és egyben a kedvencem is. Az egyik ok, amiért ez így alakult, hogy a sok feladatrészek közül ez az "egyetlen" szakasz, amiben a Megrendelők is aktívan részt tudnak venni és leginkább érdekli őket. A honlapok készítésének többi szakasza vagy unalmas, vagy nem is érdekli Őket különösebben. Viszont a webgrafika készítése, a honlap arculata, külleme annál inkább. Ez a tervezés határozza meg azt, hogy a vállalkozás milyen megjelenéssel mutatkozik az ügyfelei előtt.
Folyamatosan arra törekszem, hogy webgrafika munkák a lehető legmagasabb színvonalon, a legprecízebb kivitelezéssel készüljenek az utolsó pixelekig.
A hagyományos honlap megjelenéstől a letisztult, minimalista honlap arculaton át, a részleteiben kidolgozott Joomla grafikai elemekkel felépített, akár animációs Flash kiegészítők létrehozásáig.

Pozitív első benyomás! Ezzel is segítve az Ön értékesítését, ügyfélszerzését, bevételének növekedését!

 

A webgrafika - honlaparculat, mint a megfelelő eszköz!

Egy megfelelően, minőségben elkészített honlap arculatterv egyáltalán nem elhanyagolható, felesleges elem! Pozitív érzelmeket vált ki a látogatókban, így megbízhatóságot és profizmust sugall, melyet a vállalkozásával azonosítanak!
A webgrafika, a megfelelően elkészített honlap arculat egy eszköz (hasonlóan egy üzlethelyiség, vagy bemutatóterem kialakításához, berendezéséhez, termékek elrendezéséhez), mely segítségével elnyerjük látogatóink bizalmát, mely segítségével elérjük, hogy a kritikus első másodpercekben pozitív benyomást keltsünk magunkról, vállalkozásunkról.
Eszköz, mely segítségével elérjük, hogy a vásárló inkább hozzánk térjen be és ne a szomszéd üzletbe, mely segítségével maradandóak leszünk látogatónk emlékeiben. Ennek köszönhetően érjük el, hogy látogatónk a honlapunkon maradjon és a Számára nyújtott információkat is eljuttassuk felé.
Ha egy webgrafika - honlap arculatterv - nem megfelelően van elkészítve, hibásan jelenik meg a böngészőkben, nem megfelelően van kialakítva a tartalom elrendezése, készítésénél nincs figyelembe véve számos webergonómiai kialakítás, ha első ránézésre összességében a "gagyi" hatást kelti, akkor sok sok látogatót, érdeklődőt vesztünk, akár naponta.

Joomla sablon készítés - Joomla sablon átalakítás

ikon-3Meglévő Joomla honlapok teljes, vagy részleges átalakítása, újratervezése. Letölthető Joomla sablonok átalakítása, személyre szabása. Egyedi igényeknek megfelelően, meglévő vagy új arculat webesítésével új Joomla sablon készítése, tervezése.

 

 

Megjelent: 2545 alkalommal

A cikk szerzője

Joomla honlapok - Luft Gábriel

Webhely: www.gfaktor.hu
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Webgrafika készítés, honlap arculattervezés

A hagyományos honlap megjelenéstől a letisztult, minimalista honlap arculaton át, a részleteiben kidolgozott grafikai elemekkel felépített, akár animációs Flash kiegészítők létrehozásáig. Maximálisa igyekszem elérni a látogatók számára megnyerő, megjegyezhető és...

Grafikai tervezés

Minden vállalkozás, cég működése közben felmerülnek olyan grafikai, vagy nyomdai feladatok, melyekre esetleg nincs megoldására egy kreatív ötlet, vagy megfelelő eszköz, illetve kapacitás. Például szükség van új reklámokra, szórólapokra, névjegykártyára,...

Kapcsolodó cikkek

 

honlapokrol-par-mondatban

 

honlapkeszites-arak

 

honlapkeszites-elott

call gfaktor.hu

gfaktor-button-2-2